Kategorier Senaste nytt
  • Välkommen till Aratrongänget, Liban!

    Äntligen är Liban på plats hos oss och vi är superglada att hälsa honom välkommen! Liban, som kommer från en utbildning vid KTH Maskinteknik, tar plats som utesäljare inom ställrörelse och stärker vår organisation ytterligare. Varmt välkommen till oss och vi hoppas att du kommer att trivas fint!

  • Leveranspåverkan med hänvisning till utbrottet av COVID-19

    Med anledning av utbrottet av COVID-19 och den nedstängning av fabriker i Italien som för närvarande pågår, påverkas våra leveranser från merparten av våra italienska leverantörer. I och med detta kan angivna leveranstider från oss komma att förändras. Läs mer här för senaste informationen.

  • Komplett kuggremskatalog från ContiTech

    I ContiTechs omfattande kuggremskatalog får du hjälp att hitta rätt rem till din applikation. Dessutom hittar du omfattande tekniska detaljer, information om remspänning, kompatibilitet av kuggremmar och kuggremshjul samt hur du lagrar dina remmar. Ladda ner din egen katalog idag!

25 Mars 2020 | Aratron

Välkommen till Aratrongänget, Liban!

Äntligen är Liban på plats hos oss och vi är superglada att hälsa honom välkommen! Liban, som kommer från en utbildning vid KTH Maskinteknik, tar plats som utesäljare inom ställrörelse och stärker vår organisation ytterligare.

Varmt välkommen till oss och vi hoppas att du kommer att trivas fint!