Senaste nytt
  • Vi är stolt barnsupporter!

    Vi är stolt barnsupporter! Med såväl små som stora bidrag till barncancerfonden kan vi alla vara med och hjälpa till att förebygga och bekämpa cancer hos barn. Var med i kampen du också!

  • Linjärenheter HX från Hiwin

    HIWIN Mikrosystem sätter nya design- och kvalitetsstandarder för linjärenheter med kuggremsdrift, kulskruvsdrift eller linjärmotordrift.

  • Kom och träffa oss på Elmia Automation!

    Kom och hälsa på oss under Elmia Automation, 14-17 maj 2024. Vi ses i monter D01:31!

26 Oktober 2023 | Aratron

Väl mött på Elmia Subcontractor!

Nu är det inte långt kvar till årets Elmia Subcontractor i Jönköping och det putsas och packas för fullt hos oss på Aratron!

Den 14-16 november är du hjärtligt välkommen till oss i monter A09:26. Med våra applikationsexperter på plats och ett välfyllt, uppdukat sortiment inom linjärenheter, motorer, växlar, skenstyrningar, kulskruvar, kuggremmar, gasfjädrar, kopplingar, ställdon och mycket mer, ser vi fram emot att prata produktnyheter och smarta lösningar med dig.

Varför inte passa på att redan nu boka tid för en pratstund eller rundtur i vår monter med någon av våra experter? Kontakta oss här!

Varmt välkommen och väl mött i vår monter A09:26!

Ps. Registrera dig gärna i förväg för din personliga och kostnadsfria entrébiljett, så slipper du köa vid entrén. Använd länken eller nedan QR-kod;